Contact

Hi, leuk je even komt kijken bij Milkfree Academy!
Heb je een vraag over een recept of product dat ik gebruik? Stel deze dan in de comments onder het recept zodat anderen ook van het antwoord kunnen leren. Heb je andere vragen, tips of een vorm van feedback? Stuur me dan een berichtje op info@milkfreeacademy.nl.

Pers

Ik blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van melkvrij en plantbased food. Heb je nieuws over culinaire events, kookboeken, keukentools of ingrediënten die relevant zijn voor een melkvrij dieet of vegan lifestyle, stuur dan je persinformatie naar info@milkfreeacademy.nl.

Copyright

Alle teksten en foto’s op deze website zijn beschermd door het Nederlands auteursrecht en zijn eigendom van Milkfree Academy. Vind je mijn content zo geweldig dat je deze graag deelt met anderen? Gaaf, laat het me even weten per mail of tag @milkfreeacademy in de socials. Als je wilt linken naar een recept en een foto wilt delen, dan kun je per bericht één foto onbewerkt gebruiken, mits je daarbij een duidelijke tekstlink plaatst naar het originele bericht op deze website of naar de homepage van Milkfree Academy.

Het in zijn geheel overnemen van volledige teksten, blogposts, foto’s of recepten is niet toegestaan zonder mijn toestemming.

Close
Milkfree Academy © Copyright 2021. Alle rechten voorbehouden.
Close